Veelgestelde vragen

Levering & ophalen

Ja, alles kan bezorgd worden. Echter maken wij onderscheid in 2 manier van verzenden. De compactere kleinere buffel schedels verzenden wij in verstevigde dozen via PostNL. De grote / brede schedels worden uit gevaar voor afbreken en beschadigingen niet verzonden met PostNL en kunnen wij tegen een gering tarief van 40 euro persoonlijk komen afleveren. De producten komen afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Voor afhalen en/of een afspraak maken, neem even contact met ons op.
Alle producten kunnen bij ons worden opgehaald. Kijk van te voren eerst goed naar de afmetingen zodat u er zeker van bent dat u het product kunt vervoeren. Afhalen gaat alleen op afspraak, mail hiervoor graag even naar info@buffaloschedels.nl.
Doorgaans hebben wij alles op voorraad. Afhankelijk van of u het product komt ophalen of hoe het product verzonden wordt, kunt u het product na enkele dagen in huis verwachten.
De kleinere en compactere buffel schedels worden verzonden in stevige dozen en met PostNL vervoerd. De grote / brede schedels worden door ons persoonlijk gebracht tegen een gering tarief van 40 euro. Gratis afhalen is natuurlijk altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
De kleinere en compactere schedels worden via PostNL verstuurd. Hier ontvangt u dan ook een Track & Trace code bij. De grotere schedels worden door ons zelf vervoerd. Hierbij is Track & Trace niet mogelijk. Vooraf geven we echter wel aan wanneer u ons kunt verwachten.

Algemeen

Ja, ruilen of retourneren is altijd mogelijk. Geef dit graag aan na 14 dagen na ontvangst. Mail ons hiervoor even op info@buffaloschedels.nl.
Fijn dat u een review wilt achterlaten. Ga naar het betreffende product op de ‘winkel’ pagina, scroll naar beneden en klik op ‘add a review’. Geef het aantal sterren op en licht toe in het onderstaande vak. Bedankt!
Vanuit een passie voor het creëren van mooie en unieke interieurs zijn wij begonnen met Buffalo Schedels. Onze schedels kunnen voor ieder type huis een mooie toevoeging zijn aan het bestaande interieur.
Ja, wij verkopen alleen maar échte schedels. Zo is elke schedel uniek en van de mooiste kwaliteit.
De schedels komen uit verschillende landen, waaronder Thailand en Tibet. Per product staat tevens vermeldt waar deze precies vandaan komt.
Alle decoratie schedels worden uiteraard zeer grondig schoongemaakt voor gebruik. Verder is er weinig verschil tussen gebleekt en ongebleekt. De gebleekte schedels zijn mooi wit van kleur, terwijl de ongebleekte schedels hun natuurlijke kleur behouden. Het is dus een kwestie van wat u mooier vindt.
Ja, alles is legaal en met de benodigde certificaten geïmporteerd. De dieren worden in de betreffende landen gebruikt ter consumptie. De schedels zijn het restproduct en worden daarna voor de verkoop gebruikt.
Ja, de schedels zijn zeer eenvoudig op te hangen. Zowel de buffel schedels als de longhorn schedels zijn allemaal voorzien van een stevig touw wat tevens al aan de schedel is bevestigd. De schedel kan dus direct na ontvangst worden opgehangen.

Account

Hier vindt u alle veelgestelde vragen die wij bij Buffalo Schedels hebben binnen gekregen. We beantwoorden ze uiteraard graag voor u. Heeft u andere vragen of suggesties voor bij het veelgestelde vragen topic? Laat het ons graag even weten! We beantwoorden graag al uw vragen en suggesties.

Mail ons daarvoor even op info@buffaloschedels.nl of klik op onderstaande banner.

Met een account van Buffalo Schedels kun je de volgende keer direct bestellen, zonder weer alle gegevens in te hoeven vullen.
Dit kan heel gemakkelijk op uw eigen accountpagina. Ga hiervoor naar Mijn account en klik op ‘adressen’. Hier kunt u een nieuw verzend- en/of factuuradres opgeven.
Nee, dit is niet nodig. Ga naar Mijn account en pas de gewenste gegevens aan. Een nieuw account aanmaken is niet nodig.
Geen probleem. Ga naar Mijn account en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Hier kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.
 

Verder nog vragen?

Neem contact met ons op!

Mail ons

Wij reageren binnen werktijden op maandag t/m zaterdag binnen 2 uur!

Mailen