Certificering en herkomst

Certificering

Al onze decoratie schedels worden legaal en volgens de strengste regels geïmporteerd. Het is vanuit onze kant erg belangrijk dat het importproces altijd volgens alle wettelijke eisen verloopt.

Om dit te realiseren hebben wij samen met onze importeur de beste kwaliteitseisen en importeisen opgesteld om dit proces te waarborgen. Omdat Buffalo Schedels altijd aan deze eisen voldoet, hebben wij dan ook verschillende certificaten in handen die de echtheid van de schedels aantoont, de legale import bevestigd en altijd de herkomst van het product waarborgt. Buffalo Schedels voldoet dan ook aan alle certificeringen.

Herkomst

De herkomst van de schedel is altijd bekend, maar is per schedel verschillend. Dit is afhankelijk van het type schedel dat u besteld en of deze schedel gebleekt of ongebleekt is.

Bij elk van onze producten staat aangegeven waar de schedel oorspronkelijk vandaan komt. De meeste schedels komen uit Thailand, Tibet of Amerika. De dieren worden daar gebruikt ter consumptie en de schedels zijn een restproduct. Om niks weg te gooien worden de schedels ter decoratie gebruikt. Altijd eerlijk en vertrouwd.

herkomst_schedels
Bij ons altijd
0%
betrouwbaar