Ruilen en retour

 

Een product ruilen of retourneren is bij ons nooit een probleem. Wij vinden dat een product altijd 100% naar wens moet zijn. Is dat niet het geval? Dan moet u in staat kunnen zijn om een product te ruilen of retourneren. Dit is bij Buffalo Schedels nooit een probleem.

 

Ruilen

Het gekochte artikel is te klein? Te groot? Of toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem. U kunt het product gemakkelijk ruilen bij ons. Stuur ons graag even een e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van het product met daarin het verzoek dat u een artikel wilt ruilen. Geef daarbij graag even aan welk ordernummer u had. Deze kunt u terugvinden in uw bestelgegevens of op de bijgeleverde pakbon. Met het ordernummer kunnen we de order sneller opnieuw in behandeling nemen.

1. Stuur ons een e-mail met daarin uw ordernummer en het nieuwe artikel dat u graag wilt ontvangen.

2. Indien u het product heeft ontvangen per PostNL, stuur het artikel graag op dezelfde wijze verpakt terug naar het volgende adres:

Buffalo Schedels
Rademakerstraat 149
3769LB Soesterberg

Indien het pakket door ons gebracht is, of door u is opgehaald, zult u zelf het artikel retour moeten brengen naar bovenstaand adres.

3. Na goed ontvangst versturen we het nieuwe gewenste artikel op.

Retourneren

Het gekochte product is toch niet helemaal wat u zoekt, en u ziet geen geschikte vervanging bij ons op de website staan? Geen probleem. U kunt het artikel aan ons retourneren. Stuur ons graag een e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van het product met de opmerking dat u een artikel wilt retourneren aan ons. Vermeldt in de mail graag even het ordernummer zodat we de retournering snel in behandeling kunnen nemen. Het ordernummer kunt u vinden op de bijgeleverde pakbon of in bij uw online bestelgegevens.

1. Stuur ons een e-mail met daarin het bijbehorende ordernummer en het artikel dat u wilt retourneren.

2. Indien u het artikel per PostNL heeft ontvangen, kunt u het artikel op dezelfde wijze verpakt terug naar ons sturen naar het volgende adres:

Buffalo Schedels
Rademakerstraat 149
3769LB Soesterberg

Indien u het artikel zelf heeft opgehaald of heeft laten bezorgen door ons zult u zelf het artikel moeten komen brengen naar het bovenstaande adres.

3. Na goed ontvangst betalen we het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug.

Wij gaan voor
0%
tevreden klanten!