Soorten schedels

 

Er zijn veel verschillende soorten schedels verkrijgbaar in verschillende maten. Klein, middelgroot, groot en écht heel groot. Daarnaast zijn de schedels afkomstig van verschillende diersoorten. Zo hebben we onder andere buffel schedels en longhorn schedels. Welk soort schedel u ook zoekt, alles is mogelijk bij ons. Naast de buffel schedels en longhorn schedels bieden wij ook speciale en unieke gegraveerde schedels aan in verschillende kleuren. Altijd uniek en zeer beperkt in oplage verkrijgbaar.

Klik hieronder op het soort schedel in een van de categorieën voor meer informatie.

 

Buffel schedels, vaak wat compacter met middelgrote tot grote hoorns. Deze schedels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder verschillende soorten buffels en in verschillende afmetingen. De schedels zijn zowel gebleekt als ongebleekt verkrijgbaar.


Longhorn schedels zijn grote tot écht reusachtige schedels. Karakteristiek zijn de enorm brede en wijde hoorns voor een imposante uitstraling. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zowel gebleekt als ongebleekt.


Unieke en zeer indrukwekkende gegraveerde schedels. Zowel de verschillende buffel schedels als longhorn schedels zijn gegraveerd verkrijgbaar. Altijd uniek en handgemaakt. Gebleekt, ongebleekt en in diverse kleuren verkrijgbaar.


Oorsprong

De oorsprong van de schedels is verschillend per categorie en of de schedel is gebleekt en ongebleekt. De meeste schedels komen uit Thailand, Tibet en Amerika. Per product op de productpagina is precies terug te vinden wat de oorsprong is van de soort schedel. De dieren worden in het land van herkomst gebruikt ter consumptie, de schedels zijn een restproduct in de landen en worden daarna gebruikt ter decoratie. Alles wordt uiteraard legaal geïmporteerd volgens de strengste eisen inclusief bijbehorende certificaten.