Buffel schedels

 

Authentieke en kwalitatieve buffel schedels van hoogstaand niveau. Perfect passend decoratie artikel voor in vele verschillende stijlen interieur. Of u nu een strak, modern, klassiek of landelijke inrichting heeft, onze buffel schedels passen altijd goed bij uw interieur. Prachtig voor aan de muur, geeft uw huis een eigen karakter en unieke stijl.

Onze buffel schedels zijn altijd in puntgave conditie. Wij hebben verschillende soorten schedels in diverse afmetingen en vormen. Iedere schedel is uniek, wat er voor zorgt dat u altijd een uniek exemplaar kunt toevoegen aan uw interieur.

De buffel schedels zijn zowel ‘gebleekt’ als ‘ongebleekt’ verkrijgbaar. De gebleekte schedels zijn witter van kleur. De ongebleekte schedels hebben een natuurlijke kleur. Zowel gebleekt als ongebleekt zijn 100% schoon en tevens geurloos.

De buffel schedels worden geïmporteerd met alle benodigde certificaten en bewijs van oorsprong. De buffels worden uit Amerika en Azië geïmporteerd en worden daar gebruikt ter consumptie. De schedels zijn dus een restproduct. Bij ons dus altijd een eerlijk en vertrouwd product. Bij ieder product is apart vermeldt waar deze vandaan komt.

Wij leveren authentieke buffel schedels door de hele Benelux. De buffel schedels worden per post verstuurd, en worden netjes geleverd in beveiligde stevige verzendmaterialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelde artikel altijd netjes, veilig en puntgaaf geleverd wordt.