Gegraveerde schedels

 

Bij Buffalo Schedels vind je naast prachtige gebleekte en ongebleekte schedels ook unieke gegraveerde schedels. Deze schedels zijn voorzien van een uniek patroon dat met de hand in de schedel is gegraveerd. Door de gravering krijgt de schedel een unieke uitstraling.

De gegraveerde bull schedel is afkomstig uit de Verenigde staten. De schedels zijn gemiddeld tussen de 130 en 200 cm in spanwijdte. Aangezien het om echte schedels gaat hebben deze elk een uniek karakter met een eigen afmeting. Dit kan dus verschillen per schedel.

De schedels zijn op verantwoorde wijze verkregen en zijn voorzien van een certificaat. De gegraveerde longhoorn past prima in een modern, industrieel of landelijk interieur.

Verder zijn de gegraveerde schedels voorzien van alle kwaliteitselementen die u kunt verwachten van Buffalo Schedels. Gezien de unieke bewerking is de Schedel niet geschikt voor verzending. U kunt de Schedel bij ons ophalen of door ons laten bezorgen op het door u gewenste adres.

Gaat u liever voor een kleinere schedel of juist een grote longhoorn schedel? Bekijk dan de rest van ons assortiment en kies de schedel die in uw interieur past.


Ga naar
alle gegraveerde schedels