Longhorn schedels

 

De Texas longhorn is een prachtige originele schedel die afkomstig is uit de Verenigde Staten. De koeien hebben deze grote longhorns door de jaren heen ontwikkelt om zich in het wild te weren tegen aanvallen van wilde dieren. Bij Buffalo Schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende longhorn schedels voor u.

Iedere longhorn schedel is uniek en heeft zijn eigen specifieke hoorns. Voor de longhorn geldt dat er zowel een gebleekte variant als een ongebleekte variant in het assortiment beschikbaar is. Bij de gebleekte variant is deze voorzien van een bleekproces waardoor de schedel een witte kleur heeft. De natuurlijke variant beschikt over de natuurlijke kleuren van de schedel. De gemiddelde spanwijdte van de hoorns is 140 tot 170 cm. Gezien het unieke uiterlijk van elke schedel kan dit verschillen per schedel. Geen namaak polyester product, maar een exclusief en kwalitatief product dat klasse en luxe uitstraalt.

De Texas longhorn schedel is geschikt voor ieder interieur. Of u nu een landelijk, klassiek of strak modern interieur heeft, de longhorn schedel maakt uw interieur nog completer. De schedel is niet alleen ideaal om uw woonkamer te voorzien van een warme en luxe uitstraling, maar is ook prima geschikt voor een buiten interieur. Ook kan de longhoorn een mooie toevoeging zijn aan uw woonkeuken of dienen als ware waker tijdens uw nachtrust op de slaapkamer.

De longhorn schedels zijn uitsluitend afkomstig van dieren die gebruikt zijn ter consumptie. Elke longhorn is dus op verantwoordelijke wijze verkregen. De longhorn schedels worden met alle benodigde certificaten geïmporteerd. Bij elk product kunt u op de website zien uit welk land of regio deze afkomstig is.

Is de longhorn schedel te groot voor uw interieur en heeft u liever een ander type schedel als decoratie aan uw muur? Bij Buffalo schedels beschikken wij over een groot assortiment schedels met voor elk interieur een bijpassend model. Kijk ook eens naar onze waterbuffel schedels of onze gegraveerde shedels.