Veilig winkelen

 

Beveiligde verbinding

Veilig en vertrouwd online kunnen winkelen bij Buffalo Schedels. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Wij van Buffalo Schedels hebben al het mogelijke ondernomen zodat u veilig en vertrouwd een bestelling bij ons kunt plaatsen, zonder dat u zich verder zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld uw gegevens. Alle gegevens, of het nu gaat om uw voorkeuren of uw persoonlijke gegevens, wordt zorgvuldig mee omgegaan. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL verbinding.

Betalen

Het is bij ons mogelijk om op verschillende manieren een bestelling af te ronden en te betalen. Zo is het mogelijk om te betalen per bankoverschrijving, via iDeal en via PayPal. In alle gevallen wordt u vanuit onze beveiligde verbinding doorgestuurd naar een nieuwe beveiligde verbinding van uw bank of van PayPal.

Verzending

Welk product u ook heeft besteld, we zorgen er altijd voor dat deze veilig en vertrouwd geleverd wordt. Bij de klein tot middelgrote schedels vindt de levering plaats door het vertrouwde PostNL. Hier ontvangt u ook een Track & Trace code bij om zodoende de bestelling te kunnen volgen. Het product wordt verzonden in een stevige verzendkist zodat er geen beschadigingen kunnen optreden.

De grote tot ├ęcht grote schedels worden door onszelf geleverd tegen een geringe vergoeding. Ook hierbij geldt dat het product wordt verpakt in een stevige kist zodat beschadigingen uitgesloten worden. U ontvangt geen Track & Trace code, maar wij houden u altijd op de hoogte van deze levering en spreken netjes een tijd met u af. U weet dus altijd wanneer u het product kunt verwachten.

 
Altijd
0%
Betrouwbaar!