Verzenden en ophalen

Verzending

PostNL

De kleinere en compactere buffel schedels, zowel gebleekt als ongebleekt, kunnen worden verzonden via PostNL. Wij zorgen voor extra verstevigde verzenddozen met voldoende beschermingsmateriaal om te zorgen dat het product heelhuids en puntgaaf afgeleverd wordt. Hiervoor worden alleen kwaliteitsmaterialen gebruikt. Tevens krijgt u altijd een bijbehorende Track & Trace code om uw pakket te volgen. Voor verzending via PostNL vragen wij een kleine bijdrage van 5,95.

Transport Buffalo Schedels

De grote en brede longhorn schedels kunnen niet verstuurd worden met PostNL. De ervaring leert dat deze producten té groot en té gevoelig zijn om via een externe transporteur verzonden te worden. Als extra service bieden wij tegen een gering bedrag van 40 euro aan de bestelling persoonlijk en veilig af te komen leveren in Nederland. Hiervoor maken wij een afspraak met u. Transport door ons verzorgen is niet verplicht, het product afhalen is altijd mogelijk.

Ophalen

Of u nu een buffel schedel of enorme longhorn heeft besteld, het is uiteraard altijd mogelijk om uw bestelling persoonlijk op te komen halen. Afhalen is uiteraard gratis. Wij zitten centraal gelegen in het land in ‘Soesterberg’. Centraal gelegen en tussen Utrecht en Amersfoort in. Afhalen gaat altijd en alleen of afspraak. Om een afspraak te maken met ons, dient u te mail naar info@buffaloschedels.nl.