Gegraveerde buffel schedel 3

225,00

Gegraveerde buffel schedel in een prachtige bruine kleur met Jack Daniels gravering.

Uitverkocht

Artikelnummer: GBS003 Categorieën: ,

Beschrijving

Prachtige gegraveerde buffel schedel. Puntgave schedel in een mooie unieke kleur. Hoogwaardige en kwalitatieve afwerking. Deze gegraveerde buffel schedel zal zonder twijfel een prachtig decoratiestuk zijn voor aan de muur. Unieke uitvoering!

Maak uw binnen of buiten interieur stijlvol met deze gegraveerde schedel. De prachtige gravering zorgt voor en uniek karakter. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende buffel schedels voor u.

De gegraveerde buffel schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van stijl en klasse. De gegraveerde schedel past prima in een modern en hip interieur. Tip van onze stylist is om de gegraveerde schedel te gebruiken in een modern interieur met bruine of beige kleuren. De gegraveerde schedel is een uniek product met een unieke versiering en is daarom ideaal geschikt om te gebruiken in combinatie met andere unieke en exclusieve producten.

Uw aangekochte buffel bull schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De schedels zijn afkomstig uit Azië. Bij deze variant wordt de schedel met de hand gegraveerd en worden er unieke patronen in aangbracht. Puur vakmanschap, speciaal voor onze klanten.

Uw gegraveerde buffel schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in de kleur, afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een longhorn schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. Wegens zowel de grote als de tere versiering is het niet mogelijk dit product zorgvuldig en netjes te verzenden. Naar uw wens zal het product thuis worden afgeleverd of opgehaald moeten worden.

Product afmeting: 77cm x 65cm
Kleur Hoorns: zwart
Type: Gegraveerde buffel schedel
Herkomst: Thailand