Gegraveerde bull schedel gekleurd

249,00

Gegraveerde Texas Bull schedel. Bruin gekleurd met zwarte hoorns.

Uitverkocht

Artikelnummer: GLS001 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Maak uw binnen of buiten interieur stijlvol met deze gegraveerde bull schedel. De prachtige gravering zorgt voor en uniek karakter. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende Longhorn Schedels voor u.

De gegraveerde bull schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van stijl en klasse. De gegraveerde schedel past prima in een modern en hip interieur. Tip van onze stylist is om de geraveerde schedel te gebruiken in een modern interieur met bruine of beige kleuren. De gegraveerde schedel is een uniek product met een unieke versiering en is daarom ideaal geschikt om te gebruiken in combinatie met andere unieke en exclusieve producten.

Uw aangekochte gegraveerde bull schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De gegraveerde bull schedels zijn afkomstig uit de Verenigde staten. Bij deze variant wordt de schedel met de hand gegraveerd en worden er unieke patronen in aangbracht. Puur vakmanschap, speciaal voor onze klanten.

Uw gegraveerde bull schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een longhorn schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. Wegens zowel de grote als de tere versiering is het niet mogelijk dit product zorgvuldig en netjes te verzenden. Naar uw wens zal het product thuis worden afgeleverd of opgehaald moeten worden.

Product afmeting: 110 x 50 cm
Kleur Hoorns: zwart
Type: Gegraveerde Texas bull schedel
Herkomst: Amerika