Texas longhorn schedel 3 ongebleekt

225,00

Ongebleekte Texas Longhorn schedel. Natuurlijke kleur met prachtige horens.

Uitverkocht

Artikelnummer: LHO003 Categorie:

Beschrijving

Geef uw interieur een optimale boost met deze stoere ongebleekte longhorn schedel! Een geweldige decoratie voor uw woning of buitenhuis. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende Longhorn Schedels voor u.
https://www.buffaloschedels.nl/wp-admin/post.php?post=408&action=edit#catalog-visibility
De longhorn schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van knusse gezelligheid. Of dit nu een zomers buitenleven interieur is of een prachtig binnen interieur, een longhorn schedel maakt het interieur compleet. Tip van onze stylist is om de longhorn schedel te gebruiken in combinatie met bonte kleuren, diepe tinten van geel, bruin, grijs en zwart. Ideaal in combinatie met nog meer eerlijke, landelijke en natuurlijke producten. Voor een buiteninterieur ideaal geschikt in combinatie met houttinten of kleuren. Een longhorn schedel, een kampvuur, een fles rode wijn…. Luxeus genieten van zowel het binnen als buitenleven!

Uw aangekochte longhorn schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De longhoorn schedels zijn afkomstig uit de Verenigde staten. De ongebleekte longhorn is een puur natuurlijke schedel die haar unieke kleuren heeft behouden. De schedel is niet voorzien van een bleekproces en dit zorgt ervoor dat de ongebleekte longhorn ideaal past in de meeste interieurstijlen en perfect past in een natuurlijke buitenomgeving.

Uw longhorn schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een longhorn schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. Wegens de grote van de Longhorn schedel is het niet mogelijk dit product te verzenden. Naar uw wens zal het product thuis worden afgeleverd of opgehaald moeten worden.

Prachtige ongebleekte longhorn schedel met imposante hoorns. De natuurlijke kleur van de schedel combineert mooi met de natuurlijke uitstraling van de hoorns.

Product afmeting: 1,38 meter breed x 60cm hoog
Kleur hoorns: wit / zwart
Type: Ongebleekte Texas Longhorn Schedel
Herkomst: Amerika