Texas longhorn schedel XL 10 Staal Gegraveerd

359,00

Prachtige grote Texas Longhorn XL schedel. Unieke hoorns en unieke gravering. Gebleekt met unieke reusachtige hoorns.

Uitverkocht

Artikelnummer: GLHXL010 Categorieën: ,

Beschrijving

Geef uw interieur een optimale boost met deze prachtige staal-gekleurde longhorn schedel! Een geweldige decoratie voor uw woning of buitenhuis. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende Longhorn Schedels voor u. Zeer imposante en unieke verschijning. De zilver-gekleurde en gegraveerde schedel maakt het verhaal compleet. Een unieke schedel.

De longhorn schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van knusse gezelligheid. Of dit nu een zomers buitenleven interieur is of een prachtig binnen interieur, een longhorn schedel maakt het interieur compleet. Tip van onze stylist is om de longhorn schedel te gebruiken in combinatie met bonte kleuren, diepe tinten van geel, bruin, grijs en zwart. Ideaal in combinatie met nog meer eerlijke, landelijke en natuurlijke producten. Voor een buiteninterieur ideaal geschikt in combinatie met houttinten of kleuren. Een longhorn schedel, een kampvuur, een fles rode wijn…. Luxeus genieten van zowel het binnen als buitenleven!

Uw aangekochte longhorn schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De longhorn schedels zijn afkomstig uit de Verenigde staten. Bij de gebleekte variant ondergaat de longhorn schedel allereerst een uniek bleekproces voordat deze klaar is voor de verkoop. In heet water wordt de schedel als het ware gekookt om vervolgens te worden gebleekt. Dit zorgt voor een parelwit karakter dat in een interieur met licht landelijke kleuren extra mooi naar voren komt. Daarna wordt professioneel een unieke staal achtige kleur op de schedel aangebracht.

Uw longhorn schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een longhorn schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. Wegens de grote van de Longhorn schedel is het niet mogelijk dit product te verzenden. Naar uw wens zal het product thuis worden afgeleverd of opgehaald moeten worden.

Zeer unieke en speciale gegraveerde XL longhorn schedel in een staal-achtige kleur. XL formaat.

Product afmeting:
Kleur hoorns: Wit / grijs / zwart
Type: staal-gekleurde Texas Longhorn schedel
Formaat: XL
Herkomst: Amerika