Thaise buffel schedel 5 ongebleekt

100,00

Ongebleekte en natuurlijke Thaise waterbuffel schedel.

Uitverkocht

Artikelnummer: BSO005 Categorie:

Beschrijving

Voorzie uw interieur van klasse en exclusiviteit met onze prachtige Thaise waterbuffel schedel. Dit type schedel is niet te massaal maar prima geschikt voor in een woonkamer van gemiddelde grote. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende buffel schedels voor u.

De Thaise waterbuffel schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van knusse gezelligheid. Of dit nu een zomers buitenleven interieur is of een prachtig binnen interieur, een Thaise waterbuffel schedel maakt het interieur compleet. Tip van onze stylist is om de buffel schedel te gebruiken in combinatie met bonte kleuren, diepe tinten van geel, bruin, grijs en zwart. Ideaal in combinatie met nog meer eerlijke, landelijke en natuurlijke producten. Voor een buiteninterieur ideaal geschikt in combinatie met houttinten of kleuren. Een waterbuffel schedel, een kampvuur, een fles rode wijn…. Luxeus genieten van zowel het binnen als buitenleven!

Uw aangekochte waterbuffel schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De waterbuffel schedels zijn afkomstig uit de Thailand. Bij de ongebleekte variant ondergaat de schedel geen bleekproces. Dit betekent dat de natuurlijke kleuren van de schedel behouden blijven. Ideaal voor liefhebbers van een puur natuurlijk karakter. Door het natuurlijke karakter is de schedel eveneens een aanrader om een opkikker te geven aan uw buiten interieur.

Uw waterbuffel schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een waterbuffel schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. De Thaise waterbuffelschedel kan zowel verzonden worden vanwege haar grote of opgehaald worden. Omdat de hoorns niet zo zwaar en massaal zijn als de grotere type schedels kunnen deze van de schedel verwijderd worden voor verzending. U kunt de hoorns er zelfstandig opschuiven. Het is dus makkelijker uw schedel mee te nemen indien deze verhuist van locatie.

Product afmeting: 60cm x 83cm
Kleur hoorns: zwart
Type: Ongebleekte waterbuffel schedel
Herkomst: Thailand