Tibetaanse ram schedel 2

139,00

Ram schedel met prachtige gekrulde hoorns.

Artikelnummer: RAM002 Categorie:

Beschrijving

Voorzie uw interieur van klasse en exclusiviteit met onze unieke Tibetaanse ram schedel. Dit type schedel is niet te massaal maar prima geschikt voor in een woonkamer van gemiddelde grote. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende ram schedels.

De ram schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van knusse gezelligheid. Of dit nu een zomers buitenleven interieur is of een prachtig binnen interieur, een ram schedel maakt het interieur compleet. Tip van onze stylist is om de ram schedel te gebruiken in combinatie met bonte kleuren, diepe tinten van geel, bruin, grijs en zwart. Ideaal in combinatie met nog meer eerlijke, landelijke en natuurlijke producten. Voor een buiteninterieur ideaal geschikt in combinatie met houttinten of kleuren. Een ram schedel, een kampvuur, een fles rode wijn…. Luxeus genieten van zowel het binnen als buitenleven!

Uw aangekochte ram schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De ram schedels zijn afkomstig Azië.

Uw Tibetaanse ram schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een waterbuffel schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. De ram schedel kan zowel verzonden worden vanwege haar grote of opgehaald worden. Omdat de hoorns niet zo zwaar en massaal zijn als de grotere type schedels kunnen deze van de schedel verwijderd worden voor verzending. U kunt de hoorns er zelfstandig opschuiven. Het is dus makkelijker uw schedel mee te nemen indien deze verhuist van locatie.

Product afmeting: 33cm hoog x 81cm breed
Kleur hoorns: bruin
Type: Ram schedel
Herkomst: Tibet