Watusi schedel op standaard XL 1

449,00

Prachtige grote Watusi XL schedel.

Uitverkocht

Artikelnummer: WST001 Categorie:

Beschrijving

Geef uw interieur een optimale boost met deze prachtige en zeer unieke Watusi schedel. Een geweldige decoratie voor uw woning of buitenhuis. Bij Buffalo schedels selecteren wij alleen de mooiste en best uitziende Watusi Schedels voor u. Zeer imposante en unieke verschijning. Dit product wordt geleverd inclusief standaard.

De watusi schedel is ideaal om uw interieur te voorzien van knusse gezelligheid. Of dit nu een zomers buitenleven interieur is of een prachtig binnen interieur, een watusi schedel maakt het interieur compleet. Tip van onze stylist is om de watusi schedel te gebruiken in combinatie met bonte kleuren, diepe tinten van geel, bruin, grijs en zwart. Ideaal in combinatie met nog meer eerlijke, landelijke en natuurlijke producten. Voor een buiteninterieur ideaal geschikt in combinatie met houttinten of kleuren. Een watusi schedel, een kampvuur, een fles rode wijn…. Luxeus genieten van zowel het binnen als buitenleven!

Uw aangekochte watusi schedel is op verantwoordelijke wijze verkregen. Het betreft een 100% verantwoord en natuurlijk product. De watusi schedels zijn afkomstig uit Zuid Afrika. Bij de gebleekte variant ondergaat de schedel allereerst een uniek bleekproces voordat deze klaar is voor de verkoop. In heet water wordt de schedel als het ware gekookt om vervolgens te worden gebleekt. Dit zorgt voor een parelwit karakter dat in een interieur met licht landelijke kleuren extra mooi naar voren komt.

Uw watusi schedel is uniek! Dit betekent voor al onze schedels dat elk product anders is. Dit verschil is met name terug te zien in afmeting en hoorns. Wij helpen u graag bij het maken van een op maat gerichte keuze of zoeken een watusi schedel die voldoet aan al uw wensen op het gebied van kleur en uitstraling. Wegens de grote van de Watusi schedel is het niet mogelijk dit product te verzenden.

Zeer unieke en speciale XL watusi schedel. XL formaat.

Product afmeting:
Kleur hoorns: Wit / grijs
Type: Zuid afrikaanse watusi schedel
Formaat: XL
Herkomst: Zuid afrika